Nieuws
28-02-2018

Heeft U interesse...

Om ook bij ons te komen schilderen, bel dan Ton Poppelier, tel. 070-3247284 of stuur een mail naar Info@denoyenseschool.nl. Er is momenteel geen plaats vrij, maar dat kan veranderen.

Afscheid

Tot ons verdriet hebben wij afscheid moeten nemen van Jantien Brameijer-Boels. Zij is vanaf de oprichting in 1999 lid geweest en is vorig jaar op 17 december overleden. Wij hebben op 23 december in de Lokhorstkerk in Leiden met z'n allen de afscheidsplechtigheid bijgewoond.

Flora

De klassieke "Flora" (Homepage/portretten) is inmiddeldels aangekocht door Leontien Brameijer, mede ter nagedachtenis aan haar moeder Jantien. Arda heeft de panelen gerestaureerd en Herbert heeft een speciale lijst gemaakt zodat het schilderij tegen de muur kan staan. Wij hebben de "Flora" in de praktijkruimte van Leontien in Utrecht geïnstalleerd. Zo heeft "Flora toch een mooie bestemming gekregen.

Open atelier 2018

Gedurende het weekend 13 en 14 oktober 2018 stellen wij ons atelier weer open voor iedereen. U kunt de sfeer proeven en kennismaken met het werk en de schilders. U bent van harte uitgenodigd!