Vanuit Den Haag/Wassenaar

Rijdend op de A44 (Den Haag/Wassenaar-Amsterdam) neemt u afslag 3: Noordwijkerhout/Lisse/Haarlem (niet de afslag Sassenheim nemen!). Dan komt u op de N208. U passeert eerst een rotonde en kiest dan de richting Lisse/Sassenheim. U rijdt dan op de Van Pallandtlaan door tot de eerstvolgende rotonde, neemt de binnenbaan en slaat linksaf richting centrum. U bevindt zich dan al op de Parklaan. Na 500 meter ligt aan uw linkerhand Chinees restaurant Peking. Aan het pad naast het parkeerterrein van dit restaurant vindt u ons atelier.

Vanuit Amsterdam

Rijdend op de A44 (Amsterdam-Den Haag/Wassenaar) neemt u afslag 3: Noordwijkerhout/Sassenheim centrum/Noordwijk. Dan komt u op de N208. U passeert eerst een rotonde en kiest dan de richting Lisse/Sassenheim. U rijdt dan op de Van Pallandtlaan door tot de eerstvolgende rotonde, neemt de binnenbaan en slaat linksaf richting centrum. U bevindt zich dan al op de Parklaan. Na 500 meter ligt aan uw linkerhand Chinees restaurant Peking. Aan het pad naast het parkeerterrein van dit restaurant vindt u ons atelier.

Vanuit Teijlingen

Rijdend op de Teijlingerbaan/Carolus Clusiuslaan bereikt u een rotonde, waarop u linksaf richting Lisse kunt rijden, en rechtsaf Sassenheim in rijdt. U blijft echter de weg rechtdoor vervolgen (u rijdt dan op de Van Pallandtlaan). Op de eerstvolgende rotonde neemt u de buitenbaan, slaat rechtsaf en rijdt de Parklaan op. Na 500 meter ligt aan uw linkerhand Chinees restaurant Peking. Aan het pad naast het parkeerterrein van dit restaurant vindt u ons atelier.